Pocketmenu

Pocketmenu: dé websitepartner voor jouw restaurant
Online vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid & beleving
 

Ben je voor je restaurant op zoek naar een website die past bij jouw zaak? Een overzichtelijk design dat zowel op mobiel, desktop als tablet werkt? Kies dan voor Pocketmenu. Want een website kun je overal krijgen, maar een website speciaal voor restaurants maar op één plek. Onze website is ook gemaakt door Pocketmenu: en wij zijn supertevreden.

 

Ontdek zelf waarom +350 restaurants op Pocketmenu vertrouwen.

Online vindbaarheid
Ook als restaurant is het in deze tijd erg belangrijk dat je online wordt gevonden. Mensen lopen met hun smartphone al zoekend rond, op weg naar een goed restaurant. Zorg er dus voor dat jij daar ook tussen staat met je restaurant. Sta je er niet tussen? Dan loop je waarschijnlijk klanten mis. En dat is niet de bedoeling, toch?

Een gebruiksvriendelijke website
“Ja, maar ik heb toch helemaal geen tijd om een website bij te houden”, is een argument dat voor veel restauranthouders geldt. Daarom hebben we het bij Pocketmenu juist erg eenvoudig gehouden. Alle onderdelen die een goede restaurantwebsite nodig heeft, zitten standaard in de website.

 

Het is erg makkelijk om je teksten, foto’s of menukaart aan te passen. En ook wordt je website zo gebouwd dat deze aan alle eisen van Google voldoet. Dit bevordert de vindbaarheid.

Beleving staat ook online centraal
Wat maakt jouw restaurant zo uniek? Hoe is de sfeer? En wat zijn jullie bijzondere gerechten? Je gasten bepalen binnen acht seconden of ze wel of niet bij je komen eten. Het is daarom van belang dat de online beleving hetzelfde is als in jouw restaurant.

Met een website van Pocketmenu gun je je potentiële bezoeker als het ware een kijkje in de keuken; staat de online beleving centraal.

Samenwerking tussen Horinko en Pocketmenu
Sinds kort is er een samenwerking tussen Horinko en Pocketmenu. Dit biedt voordelen voor onze leden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook direct contact opnemen met Pocketmenu en dan aangeven dat je aangesloten bent bij Horinko. Samen helpen we je graag online op weg.


Neem nu contact met ons op
Heeft u professionele hulp nodig of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen met het onderstaande formulier.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.