Mocca d'Or

Mocca d'Or

Mocca d'Or

Van groene boon tot geurige koffie....iedere dag versgebrande kwaliteitskoffie met een ultieme smaakbeleving…..dat is Mocca d’Or. Heerlijke espressomelanges van de beste koffiesoorten ter wereld, Single Origins en andere koffiespecialiteiten. Mocca d’Or biedt koffieconcepten op maat.

Brandprocedé

Het geheim van de kwaliteit van de Mocca d’Or koffie schuilt in het deskundig mêleren en branden van de koffieboon. Mêleren is vakwerk, gebaseerd op jarenlange ervaring. Koffie krijgt haar kleur door verhitting en Mocca d’Or koffie wordt extra langzaam op ambachtelijke wijze geroosterd volgens het unieke SlowRoast® brandprocedé. De bonen worden gewenteld in een gesloten trommel, terwijl deze wordt verhit. Op het moment dat het koffiearoma vrij komt, moet het branden worden gestopt. De smaak van de koffie wordt hierdoor in belangrijke mate bepaald. Na koeling is de koffie klaar om van te genieten.

Espresso koffie

Heerlijke espressokoffie en vele smaken! In mooie matzwarte verpakking en smaakomschrijving op etiket.

Espresso koffie – Classic

De beste espressobonen in een prachtig blik! De Classic is een melange met een volle ronde smaak en een fantastische afdronk, die uitnodigt tot nóg een kopje koffie.

Mocca d’Or Fairtrade & Organic

Verantwoord ondernemen staat bij Mocca d’Or hoog in het vaandel. Verschillende koffiesoorten zijn Max Havelaar gecertificeerd, waarvan een aantal ook biologisch zijn. Onze speciale horeca Fairtrade & Organic bonen en snelfilterlijn is vernieuwd.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0523-611886 of via ons contactformulier.


Neem nu contact met ons op
Heeft u professionele hulp nodig of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen met het onderstaande formulier.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.