Linnenatwork

Altijd aantrekkelijke prijzen voor uw horecalinnen van Linnenatwork!

Wij zijn Linnenatwork, de spécialist als het gaat om de levering van kwalitatief, hoogwaardig horecalinnen voor professioneel gebruik. Wij zijn al 15 jaar een trouwe partner voor vele horeca ondernemingen op het gebied van bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, linnenverhuur en hotelbedden. Door onze ervaring in het vak kunnen wij gericht meedenken met onze klanten en elke wens op maat maken.

Wat kunt u van ons verwachten? Naast ons grote standaardassortiment hotellinnen, leveren wij u de meest exclusieve producten. Wij kunnen u adviseren en ontzorgen als het gaat om complete hotelkamerinrichtingen. Van vloer tot gordijnen en van het perfecte bed tot de sierkussens. Altijd een advies op maat.

Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment: klik en bekijk onze producten!

BadlinnenBedlinnenHotelbedden

TafellinnenServettenStatafelhoezen

Linnenatwork maakt uitsluitend gebruik van de beste fabrikanten. Dat het beste niet altijd het duurste hoeft te zijn, merkt u aan onze zeer voordelige prijzen. Wilt u het linnen liever huren? Wij verhuren ook ons complete assortiment tafellinnen, bedlinnen en badlinnen.

Uiteraard kunnen we ook van dienst zijn op het gebied van wassen en wasserijen. U kunt gebruik maken van ons als bemiddellaar, maar ook alleen als adviseur. We hebben de aandacht voor mooi en schoon textiel en we hebben de kennis om de juiste methode en samenwerking voor een totale textielreiniging te adviseren.

Verder willen we ook uw ideeën horen! Wij zouden graag weten wat voor u belangrijk is. Waar loopt u tegenaan in uw branche op het gebeid van linnen? Wij denken graag met u mee.

Voor vragen of een op maat gemaakt advies belt u met: +31 (0)35 621 60 42.

Uiteraard bent u, op afspraak, van harte welkom in onze  showroom in Soest om de producten te bekijken.

Linnenatwork 

         Kerkstraat 5
         3764 CR  SOEST
         T: +31 (0)35 621 60 42
         E: info@linnenatwork.nl
         W: www.linnenatwork.nl


Neem nu contact met ons op
Heeft u professionele hulp nodig of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen met het onderstaande formulier.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.