JOSSafety

JOSsafety is dé organisatie voor veiligheidskundig advies en opleidingen. Hierbij ligt de nadruk op het coachen van uw medewerkers om een “veilig gevoel voor iedereen” te realiseren

 

Cursussen & workshops
JOSsafety verzorgt diverse cursussen en workshops op veiligheidsgebied zoals BHV, EHBO, reanimatie,  gebruik van AED en preventiemedewerker. Speciaal voor de horeca organiseert JOSsafety de cursus Eerste Hulp bij Alcohol & Drugsincidenten en kunt u terecht voor de cursus Sociale Hygiëne SVH. JOSsafety is groot voorstander van het trainen in kleine groepen van 6 tot maximaal 12 personen. Iedere cursist krijgt hierdoor voldoende persoonlijke aandacht en ruimte. Buiten de vaste trainingslocaties kan een cursus op eigen locatie worden aangeboden. Gezien een cursus al start vanaf 6 personen is dit vooral interessant en geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Efficiënt, voordelig en geheel naar uw wensen aangepast.

 

 brandoefening

 

Advies
JOSsafety adviseert en coacht u graag op het gebied van arbeidsveiligheid en brandveiligheid. Hierbij vormt de Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RIE) de basis die voor elk bedrijf verplicht is. Ook het maken van een compleet bedrijfsnood- en ontruimingsplan.

Helaas wordt er vaak geen rekening gehouden met wat er zich achter de nooduitgang bevindt. Er wordt bij het opstellen van het vluchtplan geen rekening gehouden met minder validen. Er wordt niet aangegeven welke vluchtroute en/of nooduitgangen geschikt zijn voor mensen die slecht ter been zijn en/of in een rolstoel zitten. Op het vluchtwegbordje is altijd een lopend vluchtende persoon te zien. JOSsafety heeft hier een adequate oplossing voor. Wanneer u kiest voor het Keurmerk Toegang Gehandicapten keurmerk kunt u het bezoekersaantal vergroten.

 

 vluchtroute

Shop
De specialistische webshop voorziet in uw behoefte aan vernieuwende veiligheidsartikelen zoals  EHBO trommels HACCP, diverse AED’s en speciale evacuatiemiddelen voor de minder redzame personen tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op via 0523 611866, of via ons contactformulier.

 

 


Neem nu contact met ons op
Heeft u professionele hulp nodig of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen met het onderstaande formulier.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.