Brand Preventie Groep

Wat doet uw bedrijf aan brandpreventie?

U heeft brandblussers, haspels en noodverlichting in uw pand hangen. Dat is een goede zaak. Want de brandveiligheid in een gebouw is de verantwoordelijkheid van zowel de eigenaar als de gebruiker. Dat is vastgelegd in het Bouwbesluit 2012. Maar... is de blusser nog wel gebruiksklaar? Staat er waterdruk op het haspel? Zijn de accu en de lamp in de noodverlichting nog in orde?

De goede en efficiënte werking van draagbare blustoestellen, brandslanghaspels en noodverlichting in tijd van nood is van essentieel belang en uw verantwoording. Dit kan alleen gegarandeerd worden als ze periodiek gecontroleerd en, indien nodig, onderhouden worden.

BrandPreventie Groep verzorgt de controle en het onderhoud aan uw blusmiddelen, droge stijgleidingen, noodverlichting en brandwerende doorvoeren. Wij streven daarbij de hoogste kwaliteit na en werken volgens de vastgestelde normen en richtlijnen. Indien nodig voeren we reparaties uit of leveren we aanvullende apparatuur.

Brand Preventie GroepBrand Preventie GroepBrand Preventie Groep

Bij een meerjarig servicecontract houden wij u automatisch op de hoogte wanneer een periodieke controle bij u uitgevoerd moet worden. Door ons unieke eigen volgsysteem met digitale QR-code heeft u direct real time inzicht in de status en geschiedenis van uw apparatuur. Hiermee kunt u de controlerende instanties, zoals de brandweer, laten zien dat u er alles aan heeft gedaan om de brandveiligheid in uw pand te bevorderen.

Voor Horinko-leden hanteren wij een speciale controleprijs voor brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Vraag Horinko naar de mogelijkheden. Onze prijzen zijn inclusief de verzegelingsset en de controlesticker en exclusief BTW. Als wij de controle in onze routeplanning kunnen meenemen, rekenen wij bovendien géén voorrijkosten.

Neem contact op met Horinko voor meer informatie.

Brand Preventie Groep     Brand Preventie Groep


Neem nu contact met ons op
Heeft u professionele hulp nodig of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen met het onderstaande formulier.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.