Backsound

BACKSOUND 

Hoogwaardige kwaliteit

Backsound is sinds jaar en dag de meest toonaangevende leverancier van (achtergrond) muziek en bijbehorende hard- en software van Nederland. Die leidende positie heeft Backsound niet alleen te danken aan de hoogwaardige kwaliteit van zowel de producten als de service, maar vooral ook aan het meer dan vriendelijke prijsbeleid.


Muzikaal maatwerk
Backsound levert muzikaal maatwerk aan bedrijven in de meest uiteenlopende branches: van kleinste café tot grootste winkelketen; van sportschool tot begrafenisonderneming. Voor werkelijk ieder bedrijf, met welke muziekvraag dan ook, heeft Backsound het juiste antwoord in huis; een antwoord dat altijd aan vier criteria voldoet: hoogste kwaliteit, scherp geprijsd, uiterst efficiënt en eenvoudig in gebruik.


Rechtenvrijemuziek
Backsound levert tevens rechtenvrijemuziek. Heeft u een restaurant en wilt u af van de Buma en Sena kosten. Met het Backsound rechten vrij pakket word u gevrijwaard van deze kostenpost. Door een perfecte samenstelling en keuzes van verschillende genres weet u zeker dat u altijd de juiste muziek ten gehore kan brengen. De muziek is onderverdeeld in verschillende genres, daarbij kunt u zelf speellijsten maken en onbeperkt nieuwe muziek toevoegen. Een echte aanrader voor de restaurants!


Voorloper in technologie
Backsound heeft zich in de loop der jaren ontpopt tot de meest innovatieve muziekleverancier van Nederland. Backsound luistert goed naar vragen uit de markt en speelt daar steeds adequaat met in eigen huis ontwikkelde, bijzonder geavanceerde technologie op in.


Unieke actie
De tarieven van Backsound via Horinko zijn gegarandeerd de laagste van Nederland. De eenvoudigste manier om daar achter te komen, is om het contactformulier in te vullen.


Neem nu contact met ons op
Heeft u professionele hulp nodig of gewoon een vraag? Laat ons u terugbellen met het onderstaande formulier.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.