Partners

Een kort overzicht van bedrijven waarmee wij samenwerken en onze leveranciers. Klik op het logo voor meer informatie.


Samenwerking

Nederlands Horeca Gilde

Het NHG is een werkgevers- organisatie die uw belang scherp voor ogen heeft. Dat komt tot uiting in de CAO dat is afgesloten. Zonder dat medewerkers hierbij tekort worden gedaan. Inmiddels ervaren 600 horeca-ondernemers het comfort van de NHG CAO. Horinko regelt de collectieve inkoopvoordelen voor deze leden van NHG.

Lees meer »
Buma/Stemra

Buma/Stemra exploiteren de rechten van ruim 25.000 Nederlandse en buitenlandse muziekauteurs en -uitgevers. Elk bedrijf die muziek aan derden ten gehore brengt moet hiervoor een bijdrage (licentie) betalen. Via Horinko ontvangen de leden een extra collectieve korting van 10% boven op de korting van 33,3%.

Lees meer »
Sena

Sena exploiteert de rechten van ruim 28.000 artiesten, muzikanten en producenten. Dit doen zij op basis van de Wet op de naburige rechten. Voor die openbaarmaking vraagt Sena namens de muzikanten en producenten van die muziek een vergoeding in de vorm van een licentie. Via Horinko ontvangen de leden een extra collectieve korting van 10% boven op de korting van 33,3%.

Lees meer »
Unilever Food Solutions

Unilever is een multinational op het gebied van voedingsmiddelen (Foods), persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen (Home & Personal Care). Unilever Food solutions is het bedrijf achter merken als Axe, Becel, Blue Band, Calvé, Dove, Hertog, Knorr, Ola, Omo en Unox.

Lees meer »
KraftHeinz

Voor meer info over Heinz:

Lees meer »
Lamb Weston

Voor meer info over Lamb Weston:

Lees meer »
Brust

Uw accountants- of administratiekantoor beschikt over waardevolle informatie van uw bedrijf: de financiële cijfers.

Lees meer »
Proffitplan

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een basisovereenkomst bij een Arbodienst af te sluiten. Horinko is op het gebied van verzuimbegeleiding per 1 oktober 2018 de samenwerking met ProffitPlan aangegaan. De arbowet houdt kort gezegd in dat u als werkgever ervoor zorg draagt dat uw werknemer op een zo veilig en gezond mogelijke manier zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

Lees meer »

Leveranciers

PayNed

Horinko heeft op verzoek van haar leden onderzoek gedaan naar de verschillen tussen de payrollbedrijven. Hieruit is onze samenwerking ontstaan met Payned. Dit is een Payrollbedrijf dat de horeca cao volgt. Zowel de cao van NHG als van KHN.

Lees meer »
SaniQ

SaniQ is het onze partner voor de verzorgen en ontzorgen voor het toilet, de keuken, de tafel, de vaat, de afval en schoonmaak. Dit allemaal door onestop shopping en volgens de voordelige Horinko prijsafspraken(de laagste prijs garantie).

Lees meer »
Wise Verzekeringen

WiSe Verzekeringen is een jonge, dynamische organisatie die zich heeft toegelegd op het optimaal adviseren en begeleiden van horecabedrijven op het gebied van verzekeringen. Verzekeren vraagt om kennis van zaken. Samen met de klant werken we aan een doeltreffend en kostenefficiënt beheer van uw bedrijfsmatige en/of persoonlijke risico’s. Als uw verzekeringspartner staan we proactief klaar met raad en daad.

Energyhouse

Energyhouse is een vergunninghoudende energieleverancier voor zakelijke klanten in Nederland. Energyhouse werkt volledig onafhankelijk en koopt elektriciteit en gas rechtsreeks in bij de bron. Dit wordt zonder prijsopdrijvende tussenschakels geleverd aan de klant. Leden van Horinko profiteren van extra blijvend scherpe tarieven.

Lees meer »
Greenchoice

Greenchoice is onze leverancier voor de Groene stroom voor zowel de zakelijke markt als ook de particuliere markt. Met Horinko hebben wij hier een collectief lopen.

Lees meer »
Linnenatwork

Dé specialist als het gaat om de levering van kwalitatief, hoogwaardig horecalinnen voor professioneel gebruik. Wij zijn al 15 jaar een trouwe partner voor vele horeca ondernemingen op het gebied van bedlinnen, badlinnen, tafellinnen, linnenverhuur en hotelbedden. Door onze ervaring in het vak kunnen wij gericht meedenken met onze klanten en elke wens op maat maken.

Lees meer »
BrandPreventie Groep

BrandPreventie Groep is een NCP erkende REOB gecertificeerde onderhoudsfirma die landelijk service werkzaamheden verricht en advies geeft op gebied van brandveiligheid in de breedste zin van het woord. Wij geven vrijblijvend advies met betrekking tot de brandveiligheid in uw onderneming en voeren desgewenst een totale bedrijfsscan uit. Voor de jaarlijkse controle aan blusmiddelen en noodverlichtingen heeft Horinko één scherp tarief afgesproken per item. Geen voorrijkosten etc.

Lees meer »
JOSSafety

Bij JOSSafety kunt u een cursus BHV volgen die specifiek voor de horeca is gemaakt. Daarnaast bent u voor cursussen EHBO, reanimatie en AED, Sociale Hygiëne SVH, Acute zorg bij Alcohol- en DrugsIncidenten, Arboveiligheid, Brandveiligheid ook bij JOSSafety aan het goede adres. Er wordt getraind in kleine groepen waarin u persoonlijke aandacht en betrokkenheid ervaart. Eventueel op uw locatie.

Lees meer »
Bidfood

Bidfood, de nieuwe naam voor Deli XL. Met deze groothandel hebben wij een samenwerking voor onze leden in het oosten en noorden van het land.

Lees meer »
VHC

VHC Jongens bedient voornamelijk onze leden in (groot) Noord-Holland.

Lees meer »
Van Gelder

Van Gelder, een oer-Hollands maar tegelijkertijd een modern AGF bedrijf. Als groothandel met eigen kwekerij en gecertificeerde leveranciers levert Van Gelder alles dagvers op het gebied van aardappelen, groenten en fruit. Van onbewerkte producten op palletniveau voor retail & groothandel tot per stuk voor horeca & catering.

Lees meer »
Mocca d'Or

Mocca d’Or is onze koffieleverancier voor de horeca. Ook voor de koffiemachines (koop of bruikleen) kunnen onze leden hier terecht.

Lees meer »
Pocketmenu

Pocketmenu, de websitepartner voor jouw horecabedrijf. Online vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid & beleving. Ben je voor je horecabedrijf op zoek naar een website die past bij jouw zaak? Een overzichtelijk design dat zowel op mobiel, desktop als tablet werkt?

Lees meer »
YourCash

YourCash is een zelfstandige geldautomatenleverancier met een netwerk van meer dan 5.000 geldautomaten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Ierland. Wij leveren, installeren en onderhouden al 16 jaar kosteloos geldautomaten op locatie. Sinds 2003 is YourCash actief in Nederland. Met momenteel een marktaandeel van 15%.

Lees meer »
Backsound

Backsound is sinds jaar en dag de meest toonaangevende leverancier van (achtergrond) muziek en bijbehorende hard- en software van Nederland. Rechtenvrijemuziek Backsound levert tevens rechtenvrijemuziek. Heeft u een restaurant en wilt u af van de Buma en Sena kosten. Met het Backsound rechten vrij pakket word u gevrijwaard van deze kostenpost. Door een perfecte samenstelling en keuzes van verschillende genres weet u zeker dat u altijd de juiste muziek ten gehore kan brengen.

Lees meer »